Tyttö katseli televisiota käärmeen kanssa – silitteli lemmikkiä ja joi kaakaota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset kammoavat käärmeitä ja kavahtavat aina sellaisen kohdatessaan. Käärmeet ovat kuitenkin suosittuja lemmikkejä eksoottisten eläinten hoitamisesta kiinnostuneiden parissa. Useiden mielestä ne voivat olla jopa söpöjä.

Nyt YouTube-videolla nähdään tilanne, joka pelottaisi varmasti monia. Eräässä perheessä on lemmikkinä valtavan suuri keltainen käärme, joka näyttäisi nauttivan etenkin perheen pikkutytön seurasta.

Videolla nähdään miten parivaljakko katselee yhdessä televisiota. Tyttö istuu sohvalla käärme osittain hänen sylissään ja on keskittynyt katselemaansa ohjelmaan. Lapsi juo rauhallisesti kaakaota ja silittelee välillä käärmettä, joka liikkuu hitaasti hänen vierellään.