Näytteljät spoilasivat Pitch Perfect -elokuvat 7 minuutissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musikaalielokuva Pitch Perfect on ollut niin suosittu koko perheen elokuva, että siitä on tehty jo kolme osaa. Kolmas elokuva on saanut ensi-iltansa 21. joulukuuta. Siinä nähdään jälleen samat tutut päätähdet, joiden mukaan lukeutuu muun muassa Anna Kendrick, Rebel Wilson ja Anna Camp.

Jatko-osien ongelma voi olla toisinaan elokuvateattereissa se, että uudet katsojat eivät uskalla mennä katsomaan niitä mikäli he eivät ole nähneet elokuvasarjojen aiempia osia. Nyt näyttelijäkaarti on kuitenkin päättänyt heidän elokuvansa osalta poistaa tämän ongelman kokonaan.

Vanity Fair -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla Pitch Perfect 3 -elokuvan näyttelijäkaarti kertoo ensimmäisen ja toisen osan kaikki juonenkäänteet. Videon avulla katsoja pääsee kärryille elokuvasarjaan katsomatta kahta aiempaa osaa, ja voi näin ollen mennä huoletta katsomaan suoraan kolmannen elokuvan.