Naisten päiväunella huippuseksikäs vaimo – tätä näyttää rannalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaistähti Chris Hemsworth valittiin viime vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Hän on naimisissa näyttelijätär Elsa Patakyn kanssa ja parilla on yhteinen tytär India Rose sekä syntyneet kaksospojat Tristan ja Sasha. Nyt perhe on joululomalla.

Chris Hemsworth ja Elsa Pataky perheineen kuvattiin eilen nauttimassa perhelomastaan rannalla Australian upean Byron Bayn liepeillä. Maailmankuulun surffauspaikan aallot saivat myös Chrisin kokeilemaan taitojaan samalla kun perheenäiti piti huolta jälkikasvusta uimapukuun pukeutuneena.

Chris Hemsworth kuuluu näyttelijäperheeseen. Myös hänen Liam ja Luke -veljensä ovat näyttelijöitä. Mies nousi taannoin maailmanluokan julkkikseksi otettuaan vastaan roolin Marvelin Thor-elokuvissa. 32-vuotias perheenisä on tähdittänyt useita kokoillan elokuvia, joita ovat esimerkiksi Blackhat, In the Heart of the Sea, Avengers: Age of Ultron ja Vacation.

Splash
Splash
Splash
Splash