Joululahjojen ostaminen on vaikeaa – et kai tehnyt tätä virhettä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jouluna perheet kokoontuvat viettämään rauhallisia juhlapyhiä yhdessä. Monille ihmisille joulun aika voi kuitenkin tuntua stressaavalta jos lahjojen ostaminen tuottaa vaikeuksia. Nyt hauskalla YouTube-videolla nähdään millainen virhe lahjoja ostaessa kannattaa erityisesti yrittää välttää.

Third Leg Studios -kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähdään todella monien tekemä virhe joululahjojen suhteen. Moni päätyy ostamaan puolisolleen tai perheenjäsenelleen jonkin lahjan, jonka lahjan antaja itse haluaisi saada.

Lahjojen keksiminen voi olla välillä vaikeaa, mutta lahjan perusidea on kuitenkin se, että lahja on tarkoitettu saajalle eikä sen antajalle itselleen. Videolla näkyvä kärjistetty tilanne on varmasti monille tuttu, mikä tekeekin sketsistä niin samaistuttavan.