Tiesitkö jo nämä niksit? Helpottavat arkeasi huomattavasti

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

BuzzFeedVideo-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa nähdään useita hyvin käytännöllisiä niksejä, jotka jokaisen olisi hyvä tietää. Kuten aina, nämäkin neuvot ovat yksinkertaisia, mutta harva tulee ajatelleeksi näitä helppoja ratkaisuja arkipäivien pieniin ongelmiin.

Videolla näytetään, että ruoka-annokset lämpenevät mikroaaltouunissa kaikista parhaiten ja tasaisimmin kun ruoka levitetään kehän malliin lautasen reunoille. Näin ruoka lämpenee joka puolelta ilman, että se olisi vain reunoilta lämmintä ja keskeltä kylmää.

Monien niksien joukossa yksi todella yksinkertainen ja käytännöllinen niksi liittyy hammasten puhdistukseen. Moni ärsyyntyy hammaslangan käyttämisestä, koska lanka on liukasta ja lähtee helposti sormien välistä irti. Lanka kannattaa solmia, jolloin sen muodostamasta silmukasta saa todella tukevan otteen ja hampaiden puhdistus tapahtuu sujuvammin.