Linkin Parkilta upea kunnianosoitus kuolleelle laulajalleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Linkin Park tulee julkaisemaan live-albumin yhtyeen edesmenneen vokalistin, Chester Benningtonin muistoksi. Laulaja kuoli viime heinäkuussa itsemurhaan.

One More Light Live -albumi tulee koostumaan kappaleista, jotka nauhoitettiin Linkin Parkin tämänvuotisella kiertueella. Kesken jäänyt kiertue jäi vokalisti Chester Benningtonin viimeiseksi. Livealbumi julkaistaan 15. joulukuuta.

– Omistamme tämän livelevyn veljellemme Chesterille, joka purki sydämensä ja sielunsa One More Light -albumille, yhtye kertoi tiedotteessa.

Linkin Parkin jäsenet nousivat 27. lokakuuta Los Angelesin Hollywood Bowl -esiintymisareenan lavalle. Tribuuttikonsertin aikana Linkin Parkin kappaleita esittivät muun muassa System of a Downin, No Doubtin ja Avenged Sevenfoldin jäsenet.