Mies liimasi lattiaansa 27 000 kolikkoa – todella upea lopputulos

Koti & Asuminen Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englannissa asuva Matt Giles mietti tyttöystävänsä kanssa hienoa lattiaideaa heidän uuteen keittiöönsä. He olivat nähneet kuvia sosiaalisessa mediassa upeista lattioista, jotka oli tehty pikkukolikoilla. Pariskunta päätti ottaa haasteen vastaan ja toteuttaa saman idean myös itse.

Gilesin mielestä kolikkolattia oli näyttänyt kauniilta ja tyylikkään retrolta, minkä vuoksi hekin päättivät vuorata keittiön lattian kokonaan pienillä kolikoilla. Mies kuvasi prosessista videon, jossa nähdään millainen työ pennilattiassa oikein oli.

27.000 pikkukolikon liimaaminen lattiaan on hidasta työtä, joka vaatii tekijältä paljon kärsivällisyyttä ja rautaisia hermoja. Lopputulos on kuitenkin niin persoonallinen ja upea, että kaikki vaiva oli luultavasti sen arvoista. Tätä lattiaa tulee varmasti jokainen vieras aina hämmästelemään.