Isä jekutti lastaan – antoi lahjaksi pelkkiä hiiliä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jouluna lapset odottavat saavansa lahjoja olivat he todellisuudessa olleet kiltisti tai eivät. Eräs isä päätti kuitenkin jekuttaa poikaansa melko julmasti uskottelemalla lapselleen, että hän on ollut niin tuhma, että Joulupukki oli tuonut hänelle lahjaksi pelkkiä hiiliä.

Stephen on julkaissut Twitter-kanavallaan videon, jossa poika avaa ison tonttulakin sisälle kätketyn lahjansa. Poika huomaa surullisena, että tonttulakin sisältä paljastuu pelkkiä hiiliä. Seuraavaksi hän saa avata ison laatikon, jonka sisältö paljastuu myös pelkiksi hiiliksi.

Isän julma tempaus on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa sekä huvitusta että kummastelua siitä, minkä vuoksi isä on ollut noin julma lapselleen. Lopulta Stephen julkaisi pojastaan kuvan, jossa nähdään, että poika hymyilee ja seisoo saamiensa lahjojen edessä tyytyväisenä. Poika on saanut paljon suuria leluja, ja kuvan yhteyteen isä on kirjoittanut: ”Luulen, että hän tulee selviämään”.