Pankkiautomaattia hakannut mies pidätetty – kertoi koneen antaneen liikaa rahaa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ylimääräisen rahan saaminen ei tyypillisesti harmita ketään. Eräs floridalainen mies alkoi kuitenkin käyttäytymään aggressiivisesti saatuaan pankkiautomaatista käteistä tarkoitettua enemmän. 23-vuotias Michael Oleksik pidätettiin taannoin lähes kuukausi sitten tapahtuneesta rikoksesta.

Hän oli lyönyt toistuvasti Cocoassa sijaitsevan pankkiautomaatin kosketusnäyttöä. Mies onnistui aiheuttamaan teollaan 5.000 dollarin vahingot. Oleksik tuli myöhemmin katumapäälle ja soitti pankinjohtajalle. Miehen mukaan aggressiivinen käytös oli johtunut siitä, että automaatti oli antanut hänelle liikaa rahaa.

Florida Today -lehde mukaan Oleksik ei ollut tiennyt mitä muutakaan tehdä ongelmatilanteessa kuin lyödä automaattia. Tekijä pyysi anteeksi pankkiautomaatille aiheuttamaansa vahinkoa, ja kertoi hänellä olleen kiire töihin.