Vuoden 2017 idiootti on tässä: Boonk kerää mainetta vandalismilla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Räppäriksi itseään kutsuva 21-vuotias John Robert Hill on pikemminkin toisten omaisuutta tuhoava kriminaali. Miehen räppärin taidoista voi olla montaa mieltä, mutta suurimman osan somejulkisuudesta hän kerää rikoksia tekemällä ja paikkoja vandalisoimalla.

Boonk-nimellä tunnettu räppäri kuvaa toisten omaisuuden tuhoamista kaikkialla. Hän julkaisee vailla järkeä olevia videoita Instagram-kanavalle, jota seuraa yli 40 miljoonaa ihmistä. Hän on rikkonut jenginsä kanssa paikkoja ympäri Yhdysvaltoja. Suuren somesuosion takia mies on saanut maksettua takuusummansa jokaisessa osavaltiossa, missä hänet on pidätetty.

Samaan aikaan kun sosiaalisessa mediassa on lukuisia oikeasti lahjakkaita henkilöitä, saavuttaa Boonk mainetta suorastaan idioottimaisella käyttäytymisellään. Kuka tahansa pystyisi samaan, mutta harvaa kiinnostaa alentua samanlaiselle tasolle.

Sosiaalisessa mediassa on myös henkilöitä, joissa on aitoa talenttia. Boonk on riehunut muun muassa ravintoloissa, ostoskeskuksissa, kirkossa ja sotkenut yksityishenkilöiden omaisuutta graffiteilla, The Smoking Gun uutisoi.

Miestä vastaan on nostettu lukuisia syytteitä, mutta ainakaan vielä häntä ei ole onnistuttu passittamaan kaltereiden taakse pysyvästi. Boonk on uhonnut poliiseille, että häntä ei tullaan koskaan saamaan kiinni lopullisesti, sillä hän tienaa jättisummia sosiaalisessa mediassa. Toivottavasti kukaan ei aidosti ihaile Boonkia tai hänen jengiään, koska miehen toiminta on säälittävää ja äärimmäisen typerää.

MERRY CHRIMA !! 🤢🖤 #boonkgang

A post shared by BOONK GANG (@boonkgang) on