Humalainen nainen masturboi bussipysäkillä – yritti jatkaa poliisin avustuksella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tällä kertaa floridalaisten rikollisten esittelylistalle nousee 34-vuotias Nicole Shankster, joka nautti floridalaisella bussipysäkillä vodkaa ruuhka-aikana. Huomiota autoilijoilta saanut nainen ryhtyi myöhemmin masturboimaan ohikulkijoiden edessä. Paikalle soitettiin poliisit.

Skol Vodka -nimistä juomaa Clearwaterissa nauttinut Nicole Shankster oli istunut bussipysäkillä tiistaina iltapäivällä. Hän esitti seksiliikkeitä vielä poliisien tullessa paikalle. Kun naispoliisi meni Shanksterin luokse, sai kuvio uudenlaisen käänteen.

Nicole Shankster harjoitti masturboimista poliisinaisen vasemmalla kädellä samalla, kun hän nuoli viranomaisen oikeaa kättä. Humalainen seksimaanikko pidätettiin. Hän viettää tällä hetkellä aikaansa kaltereiden takana, The Smoking Gun uutisoi. Poliisi on tehnyt naisesta rikosilmoituksen.

Poliisi