Jättimäinen penis ilmestyi seinään New Yorkissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New York Broome Streetillä kulkeneet saivat hieraista silmiään jouluaaton jälkeen. Lower East Sidellä sijaitsevan rakennuksen seinään oli ilmestynyt valtavan kokoinen, erektiotilassa olevaa penistä esittävä maalaus.

Maalauksen taustalla oli ruotsalaistaiteilija Carolina Falkholt. Taiteilijan mukaan hänen työnsä tarkoituksena on saada ihmiset välttelemään oman kehonsa häpeilemistä ja hyväksymään itsensä seksuaalisina olentoina.

– Maalaan yleensä suuria vaginoita, p*lluja ja v*ttuja. Koska olin juuri maalannut sellaisen toisen talon sivuun, ajattelin että myös penikselle olisi tarvetta, Falkholt kuvaili The Guardian -lehdelle.

Yksityiskohtainen teos jakoi paikallisten asukkaiden mielipiteitä. Kiinteistön omistaja määräsi valtavan seinämaalauksen poistettavaksi, ja rakennuksen kylkeen ilmestynyt penis on sittemmin peitetty.

 

NO TIME 4 BALL$$ I have never heard so much laughter and seen so many happy faces behind my back when painting as for…

Publié par Carolina Falkholt sur dimanche 24 décembre 2017