Viimeinkin! Kimi Räikkönen liittyi Instagramiin – tässä ensimmäinen video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen moottoriurheilun supertähti Kimi Räikkönen tunnetaan siitä, ettei hän jaa kovin mielellään yksityiselämäänsä julkisuudessa. Tähän saakka perheen tekemisiä onkin saanut seurata lähinnä Minttu-vaimon sosiaalisten median kanavien kautta. Nyt Kimi on kuitenkin yllättänyt ja liittynyt Instagramiin.

Kimi julkaisi eilen uudella sometilillään ensimmäisen videonsa, jossa hän totesi lentävää lausettaan mukailen, ettei tällä kertaa tiedä mitä on tekemässä, mutta odottaa mielenkiinnolla haluavatko ihmiset seurata häntä somessa. Ja selvästi haluavat, sillä jo ensimmäisen päivän loppuessa seuraajia oli kertynyt hieman yli 91.000. Yön aikana 100.000 seuraajan raja on siis menossa rikki.

This time I don’t know what I’m doing. #Kimi7

A post shared by #Kimi7 (@kimimatiasraikkonen) on