Nainen haluaa näyttää nukelta – käyttänyt yli 10 000 euroa vaatteisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdemaailman otsikoihin nousee säännöllisesti ihmisiä, jotka kuluttavat pienen omaisuuden verran rahaa ulkonäkönsä muokkaamiseen. Yksi heistä on brittiläinen 21-vuotias Jade Smith, joka haluaa näyttää nukelta. Nainen on käyttänyt 11.200 euroa pelkästään nukkemaisiin vaatteisiin.

Surreyn Wallingtonista kotoisin oleva Jade Smith, eli Princess Jadette, on käyttänyt suuren summan rahaa söpöihin kenkiin, mekkoihin, peruukkeihin ja oheistarvikkeisiin. Neitokaisen suurin missio on näyttää nukelta, mutta hän ei ole vielä turvautunut plastiikkakirurgiaan unelmansa saavuttaakseen. Hän on kuitenkin saavuttanut runsaasti mainetta sosiaalisessa mediassa.

Jade Smithin koti on kuin jokaisen pikkutytön unelmien prinsessahuone. Naisen harrastus alkoi cosplayn parista, mutta paisui pian prinsessamaiseen ja nukkelelujen innoittamaan tyyliin. Hänellä saattaa mennä jopa kuusi tuntia ulkonäkönsä muokkaamiseen. Hän ei välitä muiden mielipiteistä toteuttaessaan unelmiensa tyyliä kaikkine kimaltavine yksityiskohtineen.

Nukkemainen tyyli auttaa Jade Smithiä käsittelemään hänen fibromyalgian aiheuttamia kiputiloja. Lisäksi häntä on kiusattu koko elämän ajan, eikä Jadella ole ollut ystäviä. Nukkemainen ulkonäkö kuvastaa naisen mukaan hänen sisintään, joka on söpö ja hellyttävä. Lisäksi hän on saanut sen avulla paljon kaipaamaansa huomiota.