Poika sai koiran joululahjaksi – reaktio saa silmäkulmat kostumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon ihania videoita lasten reaktioista kun he saavat yllätyksenä lahjaksi koiranpennun. Nyt videolla nähdään ihana tilanne, jossa vanhemmat yllättävät poikansa suloisella kultaisennoutajan pennulla.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa poika saa tämän joulun ikimuistoisimman lahjan. Kun poika avaa ulko-oven, sen takana odottaa iso pahvilaatikko. Pojan kurkistaessa laatikon sisälle ja nähdessä lahjan, hän alkaa heti itkemään liikutuksesta.

Lapsi ei aluksi pysty edes nostamaan koiranpentua syliinsä ollessaan niin herkistynyt ihanasta lahjastaan. Lopulta pikkuisen koiranpennun vinkuessa laatikossa poika ottaa koiranpennun syliinsä ja esittelee sitä onnellisena ja itkuisena äidille, joka kuvaa tilannetta videolle.