Ryöstö epäonnistui – ase olikin tehty huonekaluista

Ohhoh! · Tim Isokivi

Mikäli aikoo suorittaa rikoksen tekaistulla aseella, kannattanee pitää huoli että se edes näyttää vakuuttavalta. Muuten saattaa käydä kuin Yhdysvaltojen Ohiossa kauppan ryöstyämistä yrittäneelle miehelle.

Jeffrey Derringer ilmestyi Akronissa sijaitsevaan Circle K -lähikauppaan maanantaina. Hän käski myyjää tyhjentämään kassakoneen ja muut paikallaolijat maahan. Miehellä oli kädessään kivääri – tai niin kaupan työntekijät ja asiakkaat aluksi luulivat.

Pian yksi työntekijöistä kuitenkin huomasi aseen olevan tekaistu. Ryöstäjä yritti paeta paikalta, mutta työntekijä ja kolme asiakasta pysäyttivät hänet.

USA Today -lehden mukaan kivääri koostui tosiasiassa tangosta, tähtäimestä, jousesta ja kahdesta pöydän jalasta jotka oli teipattu yhteen. Derringeriä syytetään ryöstön yrityksestä.