Aloita uusi vuosi tyylillä! Näin ajoitat Phil Collinsin rumpusoolon vuoden vaihtumiseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden vaihtumista voi viettää monille eri tavoilla, mutta harva niistä vetää vertoja muusikko Phil Collinsin ehdotukselle. Hän neuvoo ajoittamaan oman kappaleensa niin, että sen ikimuistoisin kohta soi juuri kellon lyödessä keskiyön.

Phil Collins neuvoi laittamaan In The Air Tonight -hittinsä soimaan 31. joulukuuta kello 23:56:44. Näin ollen kappaleen kuuluisan rumpufillin pitäisi ajoittua juuri vuoden vaihtumisen hetkeen. Muusikon twiitti lähti nopeasti leviämään Twitterissä.

– Rumpubreikki soi juuri kun kello lyö keskiyöhön. Aloita uusi vuotesi oikealla tavalla, Collins twiittasi.

In The Air Tonight julkaistiin Phil Collinsin vuonna 1981 ilmestyneellä Face Value -levyllä, joka oli miehen ensimmäinen sooloalbumi. Kappale nousi yhdeksi muusikon uran suurimmista hiteistä.