Vuoden 2018 ruokatrendit paljastettiin – näin ruokavalio muuttuu

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uudet tutkimukset ja kehitys vaikuttavat paljon siihen mitä ihmiset haluavat syödä. Tämän vuoden aikana ruokakauppojen eineshyllyille on tullut useita erilaisia korvikkeita lihalle, minkä lisäksi myös superfood-osastot ovat laajentuneet.

Whole Foods -ruokakauppaketju on ennustanut vuoden 2018 nousevat ruokatrendit ja raaka-aineet, jotka tulevat yleistymään talouksissa. Time-sivuston julkaisemalla videolla ensimmäisenä esitellään sienikahvi. Sienien terveysvaikutuksista on paljon näyttöä, minkä vuoksi sitä aletaan lisäämään yhä enemmän esimerkiksi kahviin ja suklaaseen.

Ihmiset tulevat vuona 2018 kuluttamaan entistä enemmän vegaanisia tuotteita, jotka korvaavat ateriassa lihan. Markkinoille kehitellään koko ajan uusia kasviperäisiä ruokia ja raaka-aineita, jotka maistuvat ja tuntuvat suussa lihalta. Erilaiset superjauheet kuten kurkuma ja matcha tulevat myös kasvattamaan suosiotaan.

5 Weirdest Foods You'll Eat in 2018

The 5 weirdest foods you'll start eating in 2018. http://ti.me/2yzW973

Publié par TIME sur lundi 6 novembre 2017