Spencer Prattin ja Lauren Conradin someriita – lapsellista vai hauskaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Hills -sarjasta aikoinaan tunnetuksi tulleet realityjulkkikset Heidi Montag ja Spencer Pratt saivat esikoisensa lokakuun ensimmäisenä päivänä. Oman pojan saaminen ei ole kuitenkaan onnistunut pehmentämään Prattin kärkästä sanailua muita lapsia tai heidän vanhempiaan kohtaan. Etenkään jos lapsen äiti sattuu olemaan Prattin arkkivihollinen Lauren Conrad.

The Hills sarjassa entiset parhaat ystävät Lauren Conrad ja Heidi Montag laittoivat ystävyytensä jäähylle kun Conrad epäili Spencer Prattin vuotaneen naisen seksivideon julkisuuteen. Naiset eivät ole olleet enää vuosiin ystäviä. Nyt Spencer Pratt päätti sivaltaa Conradia Twitterissä.

Who What Wear -kanava oli julkaissut Conradista artikkelin, jossa ihasteltiin äidin ja vauva suloista yhteiskuvaa. Artikkelin jaon yhteydessä Twitterissä oli kirjoitettu: ”Olisiko Lauren Conrad voinut valita yhtään söpömpää Halloween-asua vauvalleen?”. Pratt päätti ottaa kysymykseen kantaa ja vastata siihen Twitterissä lyhyesti: ”Kyllä”. Prattin kommentti on aiheuttanut hilpeyttä ihmisten pitäessä miehen sanailua viihdyttävänä, mutta moni on myös pitänyt Prattia hyvin lapsellisena.