Näin herkullinen mantelimaito syntyy – huippumalli neuvoi parhaan ohjeen

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman menestyneimpiin supermalleihin vielä kymmenen vuotta sitten lukeutunut tsekkikaunotar Karolina Kurkova on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa. Tähti on yrittänyt luoda uraa myös näyttelijänä, mutta ei kovin suurella menestyksellä. Nyt hän päästi Harper’s BAZAAR -lehden kuvaajat taloonsa.

33-vuotias malli ja perheenäiti esittelee videolla millaisista asioista hänen ruokavalionsa koostuu. Nainen kertoi myös ohjeen herkulliseen mantelimaitoon, joka sopii mainiosti kahvin sekaan maidon korvaajaksi ja smoothien pohjalle. Kurkovan mantelimaitoon tulee manteleiden lisäksi myös cashewpähkinöitä, vaahterasiirappia, vettä, kanelia, kookosöljyä ja -maitoa sekä vaniljauutetta.

Tsekkiläissyntyinen huippumalli Karolina Kurkova nousi aikoinaan tähdeksi jo 16-vuotiaana saatuaan kiinnityksen Victoria’s Secret -merkin malliksi. Karolina on poseerannut catwalkeilla ja mainoskuvissa myös lukuisten muiden arvostettujen muotimerkkien nimissä. Hänet valittiin vuonna 2002 Vogue-lehdessä vuoden supermalliksi.