Treffit helvetistä – humalainen seuralainen tuhosi arvokkaan taidekokoelman

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teksasilainen 29-vuotias Lindy Lou Layman on tuhonnut arvokkaita taideteoksia satojen tuhansien eurojen arvosta treffiseuralaisensa kotona. Taidetta keräilevän asianajaja Anthony Buzbeen kartanossa riehunut nainen pidätettiin.

Yhdysvaltojen Houstonissa asuva Anthony Buzbee oli pyytänyt Lindy Lou Laymania poistumaan asunnostaan, koska nainen oli humaltunut liikaa. Asiasta raivostunut neitokainen oli kaatanut punaviiniä puolen miljoonan dollarin arvoisille Andy Warholin teoksille.

Sen jälkeen hän oli repinyt seinältä Pierre-Auguste Renoirin ja Claude Monetin teokset, jotka kuitenkin säilyvät vahingoittumattomina. Myöhemmin nainen onnistui rikkomaan kaksi 20.000 dollarin arvoista veistosta, ennen kuin viranomaiset hakivat hänet pois.

Kuuluisan asianajaja Buzbeen luksuskodissa öykkäröinyt nainen oli huutanut, että ei suostu poistumaan talosta. Hän oli mennyt piiloon kartanon huoneisiin. Lindy Lou Layman vapautui pidätyssellistä maksettuaan 30.000 dollarin suuruiset lunnaat. Hän joutuu todennäköisesti korvaamaan arvokkaat taideteokset treffiseuralaiselleen, Heavy uutisoi.

Woman accused of $300K damage to artwork

"I'M NOT LEAVING!" This is new video of Lindy Lou Layman's first appearance in court, after she was arrested for criminal mischief. She reportedly had a first date with prominent Houston attorney, Anthony Buzbee, and then refused to leave his River Oaks home. Layman's accused of spilling red wine on his original Warhol and throwing sculptures to the ground, causing $300K of damage.http://bit.ly/2lhJc8s

Publié par FOX 26 Houston sur mercredi 27 décembre 2017

My friend Don Jr. stopped by the office today. Great guy.

Publié par Tony Buzbee sur mardi 26 juillet 2016

Publié par Lindy Layman sur samedi 30 décembre 2017

Publié par Lindy Layman sur mercredi 27 septembre 2017

Publié par Lindy Layman sur dimanche 24 décembre 2017