Isän ja tyttären hauska kokeilu – meneekö kissa teipatun neliön sisälle?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hauskojen todisteiden valossa voidaan todeta, että kissat rakastavat laatikoita. Todella suurella todennäköisyydellä kissa hypähtää laatikon sisälle heti kun sellainen asetetaan sen näköpiiriin. Nyt isä ja tytär päättivät kuitenkin testata omaa kissaansa hieman eri tavalla.

Videolla nähdään miten isä ja tytär päättävät yhdessä tehdä Alvi-kissallaan pienimuotoisen kokeilun. He teippaavat lattiaan neliön katsoakseen, että kiinnostuuko kissa rajatusta alueesta. Kuten kaksikko olettikin, kissa kiinnostui pienestä rajatusta alueesta heti ja kävi sen sisäpuolelle istumaan.

Isä ja tytär olivat varmasti ajatelleet, että lattialle rajatun neliön viehätys tulee kestämään tasan niin kauan kunnes kissa tajuaa, että neliön sisäpuolella ei ole mitään. Heidän yllätykseksi Alvi-kissa löytyi kuitenkin vielä monena päivänä kokeilun jälkeenkin saman alueen sisältä makoilemasta.