Kim Kardashianin lapsi vakavasti sairas – kiidätetty ambulanssilla sairaalaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin kaksivuotias poika Saint West on kiidätetty sairaalaan. Pojalla on todettu keuhkokuume, jonka takia hän joutui hetkellisesti ottamaan lisähappea sairaalassa. Nyt kaksivuotias toipuu sairaudesta kotona.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin uudenvuodenaatto kului sairaalassa pienen Saint-pojan vuoteen äärellä, RadarOnline uutisoi. Kim Kardashian raivostui kuvausryhmälle sairaalassa ollessaan, sillä hän ei halunnut kameroiden tulevan lähellekään sairasta lasta.

Kardashianit -televisio-ohjelmaa kuvannut tuotantoryhmä sai tuntea Kimin raivon nahoissaan, sillä nainen uhkasi jopa lopettaa yhteistyön realityohjelman kanssa, mikäli he eivät olisi jättäneet perhettä rauhaan.

Seurapiirijulkkis Kim Kardashian kertoi poikansa sairaudesta Instagramissa. Keuhkokuume on vakava infektio, joka vaatii usein sairaalahoitoa. Se on yleisin pienillä lapsilla. Sairautta hoidetaan antibiooteilla.