Näin eläimet juhlivat pelastumistaan – ihanat reaktiot videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinsuojassa asuvat koirat näkevät päivittäin perheitä, jotka löytävät koirien joukosta itselleen uuden rakkaan perheenjäsenen kotiin vietäväksi. Monet koirat joutuvat odottelemaan häkissään vuosia ennen kuin heidät huomataan. Nyt videolla nähdään kooste, jossa eläinten onni on kääntynyt parempaan päin.

Videolla nähdään koirien lisäksi myös muita eläimiä, jotka ovat onnellisia tullessaan pelastetuiksi ja adoptoiduiksi. Eläimet osoittavat monilla tavoin ihmisille kiitollisuutta, rakkautta ja hellyyttä, mikä sulattaa katsojien sydämet.

Videolla nähdään miten onnelliseksi eläimet tulevat päästessään pienistä häkistä vapaiksi tai saadessaan uuden rakastavan omistajan itselleen. Video todistaa jälleen kerran sen, minkä vuoksi eläinten pelastustyötä ja adoptiota tulisi tukea.