Vastasyntyneen vauvan äidin elämää – Jessica Alba herää 2,5 tunnin välein joka yö

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituimpiin ja kauneimpiin naistähtiin kuuluva näyttelijätär Jessica Alba on valittu usein maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Nykyään Alba on keskittynyt enemmän kosmetiikkabisneksensä kasvattamiseen ja perheeseensä, joka kasvoi juuri uudella ihastuttavalla poikavauvalla.

36-vuotias Jessica Alba synnytti sunnuntaina uudenvuodenaattona Hayes Alba Warren -nimisen potran pojan. Alle viikon ikäisen vastasyntyneen äiti ei saa juuri nukuttua, minkä vuoksi mustasta kahvista onkin tullut Alban suurta herkkua.

Jessica Alba on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän joutuu heräämään poikansa vuoksi aina 2,5 tunnin välein. Alba on kuitenkin saanut itselleen sen verran omaakin aikaa, että hän on päässyt käymään suihkussa ja ehtinyt meikkaamaan, mikä Alban mukaan saa hänet tuntemaan itsensä jälleen ihmiseksi.

https://www.instagram.com/p/BdgDH9yg7FQ/?tagged=jessicaalba

Джессика#jessicaalba впускает нас в свою личную жизнь и демонстрирует себя, и своего новорожденного сына Хейси после буквально 3 дня после его рождения🎉✌🏼⭐️🔥 ➡️www.gossipdidi.com✌🏼⭐️🔥Telegram https://t.me/gossipdidi Подписывайтесь на мою новую страницу @gossipdididi @hollywoodmooddi #celebrity#hollywoodmood#celebritystyle#hollywoodstar#showbiz#gossip#сплетни#звезды#spletnik#hollywoodstar#селебрити#celebs#новостишоубизнеса#fitmama#celebs#plasticsurgery#star#blog#有名人#ハリウッド#новостизвезд#шоубизнес#celebnews#starlife

A post shared by Latest Celeb News Showbiz (@gossipdididi) on