Britannian suurin perhe sai juuri 20. lapsensa – hurja näky yhdessä!

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhemmat tietävät, että lapset tekevät aikuisista hyvin kiireisiä oppiessaan kävelemään. Useamman pikkulapsen leikkien vahtiminen ja heidän perässään juokseminen käy työstä. Eräs englantilaisperhe ei näe tässä kuitenkaan ongelmaa tehdessään kymmeniä lapsia.

Britannian suurin perhe oli yhdessä This Morning -keskusteluohjelmassa vieraana. Perhe toivotti juuri tuoreimman jäsenensä tervetulleeksi maailmaan kun perheenäiti Ruth synnytti 20. lapsensa. Ruth nauttii synnytyksestä ja hän kokee, että hänen vartalonsa kukoistaa lasten tekemisestä ja palautuu aina nopeasti ennalleen.

Ruth on aiemmin nauttinut myös raskaudesta, mutta nykyään hän on raskausajan niin huolissaan, että ei aio tehdä enää viimeisimmän Archie-poikansa jälkeen lisää lapsia. Ruthin ja Eamonnin esikoisella Sophiella on jo kolme omaakin lasta, mutta tytär kertoo, että hän ei aio vanhempiensa tavoin tehdä suurperhettä vaan pitäytyy kolmessa lapsessa.

Vanhimmat lapset auttavat vanhempia kaitsemaan perheen pienimpiä ja varsinkin vilkkaita taaperoita, jotka keksivät jatkuvasti erilaisia leikkejä. Lapset kuitenkin myöntävät, että pikkusisarusten perään katsominen on heidän mielestään stressaavaa.