Lentokentillä takavarikoitiin hämmästyttäviä esineitä vuonna 2017

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Turvamääräyksiä rikkovien ja potentiaalisesti vaarallisten esineiden päätyminen takavarikoiduksi ei ole lentokentillä harvinaista. Joskus tavanomaisten veitsien ja ruoka-aineiden joukossa on myös puhtaasti outoja esineitä.

Yhdysvaltojen lentokenttien turvallisuudesta huolehtivan viraston, TSA:n takavarikoimaksi päätyi jälleen vuonna 2017 mittava määrä vaaralisia esineitä. Tuoreella videollaan TSA:n blogaaja Curtis Robert ”Blogger Bob” Burns listaa niistä kymmenen oudoimpaa.

Lentokoneisiin on yritetty viime vuonna ottaa mukaan niin nyrkkirautoja, erilaisia teräaseita, räjähteitä ja heittotähtiä. Mukaan mahtuu myös vaarallisilla terillä varustettu fidget spinner. Ensimmäisen sijan videolla vie kuitenkin jouluisiin lahjapapereihin piilotettu huumelasti.