Maatilan erilaiset ystävykset ihastuttavat – kissa ratsastaa ponilla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa sijaitsevassa Holsworthyssä saattaa törmätä erikoiseen näkyyn. Paikallisella maatilalla asuva Louis-kissa matkustaa mielellään Comet-nimisen ponin selässä.

Hevoskouluttaja Emma Massingalen mukaan kissa ja connemaraponi viettävät usein aikaa yhdessä. Hän päätti kuvata videon, jossa parivaljakko on yhteisellä retkellä paikallisessa metsässä. Siamilainen kissa ratsastaa ponilla kuin vanha tekijä.

Massingale kertoo kaiken saaneen alkunsa hänen ratsastaessaan eräänä päivänä Cometilla. Hevoskouluttaja taputti jalkaansa, jolloin Louis-kissa hyppäsi mukaan. Nykyään kissa hyppää aina ponin selkään naisen taputtaessa sitä.

– Ihmiset joutuvat katsomaan usein kahteen kertaan nädessään Louisin ja Cometin. Monet eivät tosin edes huomaa kissaa ennenkuin se naukuu, Massingale kuvailee Daily Mail -lehdelle.