Sairaanhoitajat vääntelivät vastasyntyneen kasvoja – jokainen sai potkut!

Ohhoh! · Stara.fi

Verkossa on viime päivinä järkyttänyt video, jossa nähdään miten sairaanhoitaja vääntelee vastasyntyneen vauvan kasvoja käsillään. Video levisi keskiviikkona verkkoon saudiarabialaisen sairaanhoitajan matkapuhelimesta, ja se synnytti välittömästi kansainvälisen someraivon.

Videolla yhdellä hoitajalla on käsissään vauva, jonka kasvoille hän vääntelee erilaisia ilmeitä väkisin. Vauva ei itke, mutta näyttää ihmettelevän kovasti hoitajien touhuja. Kasvojen vääntely ei siis satuttanut sitä, mutta tuntui ilmeisen epämukavalta.

Tekijät saatiin jäljitettyä nopeasti, ja nyt kaikki kolme mukana ollutta sairaanhoitajaa saivat potkut välittömästi. Video oli kuvattu synnytyssairaalassa Taifin kaupungissa, joka sijaitsee noin 90 kilometriä Mekasta. Saudi-Arabian terveysministeri kertoi Saudi Gazette -lehdelle, että asiaa tutkitaan ja Taifin kaupungin terveysjohtaja päätti hoitajien potkuista.