Supermalli Alessanda bikineissä huvijahdilla – tyrmäävä vartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio nähtiin syksyn aikana tiuhaan tahtiin kuntosalilla, kun hän valmistautui uransa viimeiseen Victoria’s Secretin muotinäytökseen. Taannoin Ambrosio jätti jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ympäri maailmaa.

Parhaillaan Ambrosio lekottelee lomailemassa Brasilian Florianopolisissa, jossa hänet kuvattiin eilen nauttimassa aurinkoisesta kesäpäivästä bikineissä huvijahdilla. Välillä supermalli kävi myös kaasuttelemassa vesijetillä. Lomaseurana ovat aviomies Jamie Mazur ja perheen lapset Noah ja Anja.

36-vuotias Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.

Splash
Splash
Splash
Splash