Behati Prinsloon raskauskuva sulattaa sydämet – silkkaa rakkautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Adam Levine sai vuosi sitten hänen vaimonsa Behati Prinsloon kanssa terveen tyttären, jonka syntyessä sekä Levine että Prinsloo itkivät. Vanhemmat nimesivät Dusty Rose Levineksi tytön, joka on jo nyt saamassa itselleen sisaruksen.

Malli Behati Prinsloo kertoi vauvauutiset hänen Instagram-kanavallaan syyskuussa. Nyt Prinsloo julkaisi ihanan mustavalkoisen otoksen, jossa hän pitää Dustya sylissään. Kuvassa mallikaunottarella on yllään vain farkut eikä lainkaan yläosaa.

Nainen toivotti 5,2 miljoonalle seuraajalleen kuvan myötä hyvää uutta vuotta. Behati Prinsloo kertoi vuoden 2017 olleen jo melko hullu, mutta hän ei kuitenkaan malttaisi enää odottaa vuonna 2018 syntyvää uutta lisäystä heidän perheeseensä.