Emma Stone ja Jennifer Lawrence ylimmät ystävykset – stalkkeri saattoi yhteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oscar-voittajat Emma Stone ja Jennifer Lawrence on äänetetty usein Hollywoodin seksikkäimpien naisnäyttelijöiden listalle. Molemmat kaunottaret ovat menestyneet myös parhaiten tienaavien näyttelijättärien vertailuissa. Lisäksi he ovat ystäviä keskenään.

Valkokankaalta tutuksi tulleet Emma Stone ja Jennifer Lawrence ovat ystävystyneet, koska heillä oli sama vainoaja. John the Orchestra Guyksi itseään kutsuva mies oli vainonnut sekä Emma Stonesia että Jennifer Lawrencea. Mies oli tekstaillut naisille samaan aikaan.

Emma Stones aloitti viestien lähettämisen Jennifer Lawrencen kanssa. He jakoivat tietoaan vainoajasta. Naiset tekstailivat vuoden ajan keskenään, ennen kuin he viimein tapasivat kasvotusten. Jennifer Lawrence halusi varmistaa, että hänen stalkkerinsa ei ollut Emma Stone. Vainoajan oikeaa henkilöllisyyttä ei ole selvitetty, mutta hän on todennäköisesti joku showbisneksessä mukana työskentelevä, koska hänellä on muidenkin julkkisten numeroita, https://www.wmagazine.com/story/jennifer-lawrence-emma-stone-hollywood-bffs-joint-interview-best-performances uutisoi.