Hiustrendeissä näkyy menneitä vuosikymmeniä – grungepolkka vai kasarikihara?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Trendit ja muoti toistuvat usein sykleittäin. Nyt huippukampaaja Laurie Heaps on paljastanut, että tämän vuoden hiustrendeissä on paljon vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä. Värimaailma on muuttunut sen sijaan takaisin luonnollisempiin sävyihin.

Nyt on muodikasta kulkea grungemaisessa polkkatukasta, joka muistuttaa 90-luvun kampauustyyliä. Naisten suortuvat saavat hapsottaa olkapäillä villeinä ja vapaina. Pääasia on, että hiukset on leikattu suoraan, eikä kerroksittain.

Mikäli ei raaski leikata pitkiä hiuksia olkapäille, voi turvautua toiseen supertrendiin, jossa hiukset ovat kasarikiharoilla. Massiiviset sukkahousuhevikampaukset ovat tulleet takaisin. Kiharat voi kuitenkin toteuttaa kihartimella, jolloin permanentin voi unohtaa.

Got a trim 😁

A post shared by Esther Chun (@estherchun) on

#balyage #rockerwaves

A post shared by Shaelah Cochrane (@shaelah.hair) on

bae 💕#duffmckagan

A post shared by bby (@aquanetangel) on

@_hairbylaurie 💓╣[-_-]╠💓

A post shared by Rowan Blanchard (◕‿◕)🌹 (@rowanblanchard) on