Kuutti vaelsi kaupungilla – oli matkalla pizzeriaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuoden lopulla Irlannissa saatiin todistaa hauskaa tilannetta, kun ihmisiin tottunut hylje oli livahtanut sisään kalakauppiaan liikkeeseen. Hylje jäi kuitenkin kiinni ennen kuin se oli ehtinyt ahmimaan paikallisia kalaherkkuja, ja kauppias passitti sen takaisin mereen.

Nyt Massachusettsissa saatiin kiinni suloinen hylkeenpoikanen eli kuutti. Kuutti oli todella kaukana merestä liikkuessaan kaupungilla kaduilla. Paikallisen poliisin Steven Xiarhosin mukaan kuutti oli ollut matkalla pizzeriaan kun se oltiin pelastettu turvaan. Xiarhos epäili pilke silmäkulmassa, että kuutti oli alkanut himoitsemaan anjovispizzaa.

Viranomaiset olivat olleet ihmeissään löydettyään kuutin sisämaasta niin kaukana merestä. On todellinen ihme, että suloinen hylkeenpoikanen oli selvinnyt vahingoittumatta useista tien ylityksistä. Kuutti oltiin Splash News -sivuston mukaan kiinni ottamisen jälkeen tarkastettu ja luovutettu takaisin mereen kun lääkärit olivat todenneet sen olevan terve.

Splash News