Maailmanlopun näky Bostonissa – jäämassat vyöryivät asuinalueille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme seuranneet viime päivinä useampaan otteeseen Pohjois-Amerikassa parhaillaan käynnissä olevaa luonnonmullistusta, jossa erityisesti koillisen Yhdysvaltojen alue kärsii Grayson-myrskyn myötä historiallisen rajuista pakkasista. Esimerkiksi Niagaran putoukset jäätyivät jo aiemmin.

Lunta on satanut alueella jopa reilusti yli metrin, joten tilanne on täysin toinen kuin mitä esimerkiksi Suomessa on totuttu. Tänään Bostonista kantautuneet uutiskuvat osoittavat, että vastaavaa ei ole Suomessa koskaan nähty.

Suurkaupungin kadut ovat nimittäin peittyneet jään ja veden muodostamaan jäävirtaan, joka on paitsi tunkeutunut asuintaloihin myös peittänyt jo autoja kaduilla. Bostonin keskustassa ihmiset ovat jääneet jumiin toimistorakennuksiin, koska kadut ovat muuttuneet jäävirroiksi. Asuinalueilla ihmisiä on pelastettu veneillä, koska autoilla teille ei ole monin paikoin mitään asiaa edes hälytysajoneuvoilla.