Alessandra Ambrosio lekotteli Rion rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ympäri maailmaa. Mallintöitä takuulla vielä riittää, joten nyt Ambrosio lomailee mahdollisesti jo hieman varastoon.

Tällä kertaa Alessandra kuvattiin tyrmäävän upeana rannalla Brasiliassa, jossa hän on viettänyt uudenvuoden lomaansa Rio de Janeiron rannoilla. Lomaseurana ovat aviomies Jamie Mazur ja perheen lapset Noah ja Anja.

36-vuotias Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.

Splash
Splash
Splash
Splash