Chris Hemsworth on hurjassa kunnossa – surffasi Australiassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

34-vuotias näyttelijä Chris Hemsworth tunnetaan monista toimintaelokuvarooleista, joita varten mies on tottunut pitämään vartalonsa hyvässä kunnossa. Mies treenaa Luke Zocchin kanssa, ja Hemsworthin ulkomuodosta voisikin päätellä, että Zocchi on yksi parhaista valmentajista.

Nyt näyttelijäkomistus nähtiin Australiassa Byron Bayn rannalla, jossa mies otti aallot haltuunsa. Chris Hemsworth on taitava surffaaja, joka nauttiikin lomapäiviensä vietosta usein rannalla juuri surffaamisen parissa.

Myös Emery Surfboards -niminen yritys on huomannut Chris Hemsworthin surffaustaidot ja alkanut tekemään näyttelijän kanssa yhteistyötä. Hemsworthin hyvä kunto ja lihaksikas vartalo ei jäänyt rannalla paparazzeiltakaan huomaamatta vaan miehestä otettiin heti paljon kuvia.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News