Demi Moore kaikkien aikojen puuma – iski 30 vuotta nuoremman poptähden!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Demi Moore -nimellä tunnettu amerikkalainen näyttelijätär on 55-vuotias pitkän linjan näyttelijä. Nainen seurustelee nykyisin 30 vuotta nuoremman laulaja Nick Jonasin kanssa. 25-vuotias Jonas on samaa ikäluokkaa Demin lasten kanssa.

RadarOnline kertoo Demi Mooren viihtyneen viime aikoina huomattavasti nuoremman laulaja-lauluntekijä Nick Jonasin kainalossa.

Tummaverikkö tapasi komistuksen 29-vuotiaan tyttärensä Rumer Willisin avustuksella. Tytär tietää näyttelijä-äitinsä mieltyneen huomattavasti itseään nuorempiin miehiin, joten Rumer järjesti treffit vanhemmista naisista pitävän Nick Jonasin kanssa.

Kaksikko on tapaillut tovin ajan, mutta Demi haluaa pitää suhteessa matalaa profiilia. Näyttelijä on kuitenkin kertonut lähipiirilleen, että Nick Jonas on nuorin, mutta samalla kaikista kypsin mies, mitä hän on koskaan tapaillut elämänsä aikana. Demi Moorella on kolme tytärtä, joista kaksi on vanhempia kuin hänen nykyinen poikaystävänsä.

#AmericanWay @inkglobal @_chris_sorensen

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on