Hailey Baldwinin muodonmuutos ihmetyttää – värjäsi hiukset pinkiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa mallimaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin, sillä hänet on nähty jo monien merkittävien muotinäytösten catwalkeilla. Hän sai myös kunnian olla juuri päättyneessä LOVE Advent 2017 -tyttökalenterissa mukana.

21-vuotias Hailey Baldwin tunnetaan vaaleana kaunottarena, mutta nyt hän päätti muuttaa omaa tyyliään ja leikitellä hieman kirkkaammalla hiusvärillä. Nainen sävytti hiuksensa uudenvuoden juhlintaa varten vaaleanpunaisiksi, ja väri näyttäisi sopivan kaunottarelle erityisen hyvin.

Laajasta julkkisystäväpiiristään huolimatta nainen juhli uuttavuotta seurueessa, jossa ei ollut hänen tunnettuja malliystäviään. Eilen Hailey Baldwin kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän oli viettämässä vuoden ensimmäistä päivää niukoissa vaaleanpunaisissa bikineissä.

🍉

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Happy 2018 from my crew to yours! Much love 💕

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on