Opettaja antoi oppilaille arvoituksen – lapsi keksi nokkelan vastauksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alakoulun ensimmäistä luokkaa opettava Bret Turner oli kirjoittanut pienille oppilailleen hauskan arvoituksen taululle. Kun he olivat luokan kanssa yhdessä käyneet arvoitusta ja vastauksia läpi, opettaja oli saanut yllättyä oppilaidensa vastauksista.

Turner oli kirjoittanut taululle arvoituksen: ”I am the beginning of everything, the end of everywhere. I’m the beginning of eternity, the end of time & space. What am I?”. Runnollinen arvoitus oli saanut lapset pohtimaan oikeaa vastausta. Lopulta yksi lapsista oli veikannut, että oikea vastaus on kuolema.

Opettaja oli ollut todella yllättynyt lapsen nokkelasta vastauksesta. Oikea vastaus arvoitukseen oli kuitenkin ollut yksinkertaisesti kirjain e, mikä ei ollut enää vakuuttanut lapsia. Oikeasta vastauksesta pettyneet oppilaat olivat arvanneet vastaukseksi myös loppua, kaikkea ja ei kaikkea.