Tyttökultien Betty White täyttää 96 vuotta – ylistää vodkaa ja hodareita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen näyttelijätärlegenda Betty White tunnetaan parhaiten Tyttökullat-televisiosarjasta, jossa hän näytteli hupsua Rose-hahmoa. Iloisesti elämässään eteenpäin porskuttava Betty White täyttää 17. tammikuuta kunnioitettavat 96 vuotta. Hän on paljastanut pitkän ikänsä salaisuuden.

Peräti 75 vuotta Hollywoodissa uraa luonut Betty White kertoi Parade-julkaisulle, että hänen pitkäikäinen hyvinvointinsa on osittain vodkan ja nakkisämpylöiden, eli hot dogien ansiota. Nainen uskoo myös asenteen ratkaisevan.

– Nauttikaa elämästä! Kannattaa olla myönteinen, eikä negatiivinen. Vaikka se kuulostaakin tylsältä, niin monet ihmiset etsivät jatkuvasti asioita, joista voivat valittaa. Kannattaisi ennemmin sanoa: ”Hei, tämäpä oli mahtavaa!”. Positiivisten asioiden löytäminen ei ole vaikeaa, Betty White kertoi haastattelussa.