Kendall Jennerin akne palannut? Musersi teininä itsetunnon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias huippumalli ja realitytähti Kendall Jenner osallistui yhteen elokuva-alan suurimmista tapahtumista saavuttuaan Golden Globes -palkintogaalaan. Nainen ihastutti upealla mekollaan ja pääsi heti parhaiten pukeutuneiden listalle, mutta monien katse kiinnittyi kuitenkin naisen iho-ongelmiin.

Kendall Jenner on aiemmin kertonut avoimesti omista iho-ongelmistaan ja nuorena puhjenneesta aknesta, joka vei teini-ikäiseltä tytöltä itsetunnon pohjamutiin saakka. 19-vuotiaana Jenner esitteli puhdasta ihoaan päästyään viimein aknesta eroon. Nyt naisen iho-ongelmat näyttäisivät kuitenkin palanneen.

Kovasanaiset fanit ihmettelivät sosiaalisessa mediassa mitä naisen kasvoille on tapahtunut. Jennerin fanit lähtivät heti puolustuskannalle lapsellisten trollien alettua haukkumaan kaunotarta näppyjen vuoksi. Moni huomasi myös naisen entistäkin täyteläisemmät huulet, mutta niitä tunnuttiin pitävän mahdollisista täyteaineista huolimatta erittäin kauniina.

Splash News