Nina Dobrev inhosi kiharia hiuksiaan – yksinkertainen temppu muutti tyylin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjasta. Nykyään monissa elokuvissakin näytellyt nainen ihastuttaa aina joka roolissa persoonallisella kauneudellaan. Nyt nainen on avannut hiustyylinsä saloja.

28-vuotias Nina Dobrev kertoi People-lehden tekemässä haastattelussa miten etuhiusten leikkaaminen muutti hänen tyylinsä täysin. Dobrev varoittaa kaikkia etuhiuksista haaveilevia siitä miten paljon enemmän muotoilua ja aikaa etuhiusten laittaminen vaatii joka päivä. Aiemmin nainen pystyi poistumaan kotoaan laittamatta hiuksiaan, mutta nykyään se ei ole enää mahdollista, koska etuhiukset taipuvat aina suihkun jälkeen kiharalle.

Dobrev paljasti halunneensa teini-ikäisenä aina suoristaa luonnonkiharat hiuksensa, mutta hänen äitinsä ei antanut siihen lupaa. Niinpä nainen päätti neuvokkaana ystäviensä kanssa siloittaa hiuksensa aina silitysraudalla suoraksi, mitä hän jälkikäteen onkin katunut.