Mitä ihmettä? Pariskunta ei näytä vanhentuneen lainkaan 10 vuodessa

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Uusi vuosi on innoittanut monia parantamaan elämänlaatuaan terveellisempään suuntaan. Oikeanlainen ruokavalio, liikunta ja elämäntavat ovat kuin tulevaisuuteen suuntautuva sijoitus, jossa voi elää terveempänä ja usein myös pidempään.

Kaksi kuntovalmentajana työskentelevää kolmekymppistä kalifornialaista ovat malliesimerkki siitä, kuinka suuri merkitys elämäntavoilla on ulkonäön ja hyvinvoinnin suhteen. Joseph ja Hennessey ovat julkaisseet Instagramissa kuvan, jossa vertaillaan pariskunnan ulkonäköä. Kuvassa on kaksikko vuonna 2007 ja nyt.

Kuvan perusteella voisi sanoa, että sandiegolainen kuntoilijakaksikko ei ole vanhentunut päivääkään kymmenen vuoden aikana. Päinvastoin, he näyttävät jopa nuorentuneen siitä, mitä olivat parikymppisenä. Men’s Healthin mukaan yhdessä terveellistä elämäntapaa noudattavat pariskunnat onnistuvat parhaiten ja pysyvät todennäköisesti myös yhdessä.