Täydellinen bikinivartalo? Alessandra Ambrosio esitteli rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ympäri maailmaa. Mallintöitä takuulla vielä riittää, mutta viime viikot Alessandra on viihtynyt pitkällä rantalomalla.

Nyt Alessandra Ambrosio kuvattiin lekottelemassa Brasiliassa Rio de Janeiron rannalla. Hän oli pukeutunut värikkäisiin bikineihin ja esitteli upeaa rantakuntoaan rantahiekalla lekotellen. Lomaseurana ovat aviomies Jamie Mazur ja perheen lapset Noah ja Anja.

36-vuotias Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.

Splash
Splash
Splash
Splash