Mies työnsi lampun takapuoleen ja sormen lampun kantaan – näin siinä kävi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oman elämän keksijät ja tutkijat julkaisevat päivittäin mielenkiintoisia videoita netinkäyttäjien katseltavaksi. Nyt esittelyyn nousee video, jolla testataan sähkövirran etenemistä ihmiskehossa. Samaa ei saa missään nimessä kokeilla kotona, koska testi voi olla vaarallinen.

Videolla nähdään mies, joka suostuu vapaaehtoiseksi koekaniiniksi. Hän pyllistää kaverilleen, joka asettaa hehkulampun miehen takapuoleen. Jo pelkästään tämä vaihe saa monen niskavillat kohoamaan.

Sen jälkeen mies nuolaisee sormea. Hän asettaa sormensa lampun kantaan, ja kas! Pepussa oleva lampunkanta ottaa miehen kehosta tarpeeksi virtaa ja lamppu syttyy palamaan. Onneksi tämäkin on nyt kokeiltu, niin kenenkään muun ei tarvitse tehdä samaa toistamiseen. Sähkövirta voi aiheuttaa ihmiselle vammoja sydämeen, aivoihin ja muihin kudoksiin – tai johtaa lopulta kuolemaan.

This man's butt just had a great idea!💡😂

This man's butt just had a great idea!💡😂

Publié par Daily Mail sur lundi 8 Janvier 2018

PÄIVITYS: Korjattu, että sormi työnnetään lampun kantaan.