Samsung julkaisi jättitelevision – 146-tuumainen on nimensä veroinen

Digi · Terhi Piiroinen

Suomalaisten olohuoneet ovat yhä useammin pienen elokuvateatterin vertaisia, sillä niissä on mainion äänentoistolaitteiston lisäksi roiman kokoinen katseluruutu. Samsungin uusin televisiomalli täyttää koko seinän. Tuote on nimeltään The Wall, eli seinä.

Samsungin uutuustelevisio on nimeltään seinä, koska se kirjaimellisesti täyttää koko seinän. Tuote vaatii reilun kokoisen olohuoneen, sillä laitteella on ruutumittaa 146 tuumaa. Etenkin miehet tuntuvat mieltyneen suurikokoisiin televisioihin, joten seinätelevisiosta voidaan odottaa hittituotetta äijämarkkinoille.

Televisiossa on käytetty mikroLed-tekniikkaa, jotka mahdollistavat entistäkin pienemmät valolähteet kuvan toistamiseksi. Business Insiderin mukaan megatelevisiota voi hyödyntää perinteisen käyttötarkoituksen lisäksi esimerkiksi seinän kokoisena esitysalustana. Television hintaa ei ole vielä paljastettu, mutta se tulee myyntiin maaliskuussa.