Kuula liikkuu klassisen musiikin tahdissa – lumoava näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dominoefektiä testataan yleensä pitkän palikkajonon avulla. Verkossa on nähty upeita esimerkkejä siitä miten dominoefekteihin hurahtaneet harrastelijat ovat luoneet hyvin monimutkaisia kokonaisuuksia, joissa palikat ja niiden kaatuminen kuljettavat esimerkiksi palloa tai kuulaa pitkän radan läpi.

Nyt DoodleChaos-kanava on julkaissut lumoavan YouTube-videon, jossa nähdään todella monimutkainen rata. Rata on tehty dominopalikoiden, pienien puupalikoiden, tikkujen, pallojen, kuulien ja magneettien avulla.

Monimutkaisen radan läpi kuulan kuljettaminen on jo ihme sinänsä, mutta tämän radan keksijä on vienyt vaikeusasteen vielä yhden tason korkeammalle. Radan keksijä on synkronoinut kuulan kulkemisen radalla täydellisesti klassiseen Waltz of the Flowers -nimiseen Tchaikovskyn säveltämään kappaleeseen.