Tyra Banks kokosi supermallien unelmatiimin – Gigi Hadid ei päässyt mukaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

44-vuotias mallikonkari, bisnesnainen ja Huippumalli Haussa -ohjelman luoja Tyra Banks sai lapsen 2016 vuoden tammikuussa. Nyt nainen on yhden välivuoden jälkeen palannut takaisin tuomaroimaan Huippumalli Haussa -kilpailua, jossa naisen paikkaa piti vuoden ajan poptähti Rita Ora.

Banks oli nyt televisiojuontaja Andy Cohenin haastattelussa, jossa hänen tuli koota useista supermalleista itselleen unelmiensa tiimi. Cohen antoi aina jokaisen kysymyksen kohdalla Banksille kaksi vaihtoehtoa, joista Banksin tuli valita kummanko mallin hän ottaisi omaan tiimiinsä.

Tyra Banksin unelmien tiimiin kuului muun muassa Naomi Campbell, jolta nainen ottaisi kävelytunteja ja Kendall Jenner, jolle Tyra Banks itse haluaisi toimia ohjaajana. Banks jättäisi tiiminsä ulkopuolelle muun muassa Gigi Hadidin, Cindy Crawfordin ja Gisele Bündchenin.