Opettaja kuvasi oppilaiden hameiden alta – uhrina 14 teini-ikäistä tyttöä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kasvatusalan ammattilaisten tulisi olla luotettavia ja päteviä. Olemme kuitenkin uutisoineet usein opettajista, jotka ovat harjoittaneet oppilaidensa kanssa muutakin kuin tavallista opiskelua. Nyt otsikoihin nousee pennsylvanialainen 34-vuotias opettaja Gaspare Gambino.

Viime vuoden oksettavin opettaja -palkinnon saa amerikkalainen Gaspare Gambino, joka oli ottanut iPadillaan kuvia oppilaidensa hameen helmojen alta. Lisäksi mies oli kuvannut tyttöjen rintojen aluetta sekä taltioinut videoita oppilaista. Hänen tekonsa paljastui, kun 14-vuotias oppilas oli käyttänyt opettajansa tablettitietokonetta opiskelutarkoituksiin ja löytänyt materiaalin.

Gambino on erotettu ja hän odottaa vankeustuomiota Waynen lääninvankilassa 10.000 dollarin suuruista takuusummaa vastaan. Mies oli yrittänyt poistaa kuvia oppilaitoksesta irtisanomisen jälkeen, The Smoking Gun uutisoi.